Μία πιτσαρία βρήκε τον πιο ευφάνταστο και κάπως περίεργο θα λέγαμε τρόπο, για να ικανοποιήσει τους πελάτες της που θέλουν να απολαμβάνουν την πίτσα τους, αλλά μάλλον δεν διαθέτουν τραπέζι ή δίσκο.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι αιτήματα είχε δεχτεί από τους πελάτες της η καναδική πιτσαρία Boston Pizza που πρόσφατα σύστησε ένα καινοτόμο κουτί πίτσας, το οποίο μετατρέπεται σε δίσκο-τραπεζάκι, για να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει την πίτσα του ακόμη και ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Γεγονός είναι πάντως, ότι σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία John St., το έκαναν πραγματικότητα, υποσχόμενοι τον απόλυτο συνδυασμό απόλαυσης και άνεσης.

Για να καταλάβετε με ποιο τρόπο λειτουργεί, το κουτί της πίτσας διαθέτει στο επάνω και κάτω μέρος του δύο επιπλέον κομμάτια χαρτόνι, τα οποία μπορούν να διπλωθούν και να τοποθετηθούν σε ειδικές υποδοχές που υπάρχουν επάνω στο κουτί, δημιουργώντας ουσιαστικά δύο πόδια. Επιπλέον, στο εσωτερικό του κουτιού υπάρχουν και δύο ακόμη λωρίδες σε σχήμα κομματιού πίτσας οι οποίες μπαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε το ανοιγμένο κουτί να «κλειδώνει» και να μένει σταθερό. Το αποτέλεσμα θυμίζει ένα δίσκο-τραπεζάκι, που μπορεί κάποιος να έχει στα πόδια του όταν κάθετε στον καναπέ ή ακόμη και στο κρεβάτι, ώστε να τρώει πίτσα χωρίς να λερώνει κανένα επιπλέον σκεύος. Αναμφίβολα, καινοτόμο.