Η food stylist και designer Ruby Perman δημιουργεί τα πιο εκκεντρικά και παράλληλα εντυπωσιακά σύνολα για τους διάσημους, με πρώτη ύλη φρέσκα τρόφιμα από την κουζίνα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Having fun with cherries@iamcardib #cardib #cherrybomb #foodstylist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@rubyperman) στις

Στους προσωπικούς λογαριασμούς της στο Instagram και στο TikTok, ανεβάζει βίντεο με πιάτα όπου πάνω απεικονίζονται διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα και παρουσιαστές, τους οποίους δείχνει πώς «ντύνει» χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά, μυρωδικά αλλά και γλυκά ή γαριδάκια.

Ανάμεσα στις δημιουργίες της περιλαμβάνεται για παράδειγμα η Όπρα με μάξι φούστα από δημητριακά, η Beyonce με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από μίνι pancakes, η Ριάνα με ένα σύνολο από παπάγια και ο Έλτζον Τζον με κοστούμι από… σέλερι. Η ίδια έχει δηλώσει ότι εντυπωσιάζεται από τα ρούχα που φορούν οι διάσημοι όταν περπατούν στο κόκκινο χαλί και προσπαθεί να κάνει και τις δικές της δημιουργίες εξίσου λαμπερές και ας μην περιλαμβάνουν ακριβά υφάσματα, αλλά απομεινάρια από τα μαγειρέματα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@rubyperman) στις

Πέρα από τις δημιουργίες της που ανεβάζει στα social media, εντυπωσιάζοντας όποιον τις βλέπει, η Ruby Perman σχεδιάζει και πουλάει online πιάτα, μαξιλαράκια, ρούχα, τσάντες και άλλα διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα με τα δικά της ξεχωριστά μοτίβα. Μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Δείτε επίσης:
Απίστευτες τούρτες που θυμίζουν εξωτικά… νησιά

Πολύχρωμο αφράτο ψωμί: Είναι η νέα τάση στα social media;

Αυτές οι φέτες ψωμιού μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης