Στον απόηχο του cronut, ένα νέο υβριδικό επιδόρπιο ήρθε να γίνει το επόμενο food viral προκαλώντας καινούρια αναταραχή στον κόσμο των απανταχού «υποψιασμένων» του είδους.

IMG-new

Τι παίρνεις αν συνδυάσεις ένα κλασικό croissant με ένα αφράτο μάφιν; Με την τάση των υβριδικών επιδορπίων να κρατεί καλά, το cruffιn είναι η απάντηση που ακολουθεί το πρότυπο του cronut και αναμένεται να προκαλέσει ένα εκ νέου παραλήρημα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα γλυκάκι που εξωτερικά αποτελείται από την κλασική ζύμη για croissant, ενώ η υφή στο εσωτερικό του είναι σπογγώδης, όπως του muffin. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Το λαχταριστό υβρίδιο είναι γεμιστό και οι δημιουργοί του το συνδυάζουν με κρέμα σε διάφορες γεύσεις όπως καφέ και passion fruit που κάνουν θραύση.

Ξεφουρνίζεται κάθε πρωί περίπου στις 9 σε φούρνο της γειτονιάς, αλλά μη βιαστείτε να χαρείτε γιατί για να το δοκιμάσετε θα πρέπει να κάνετε ένα ταξιδάκι μέχρι το San Francisco, όπου βρίσκεται το Mr Holmes Bakehouse, που είναι ένας μικρός φούρνος της γειτονιάς επίσης…αλλά δυστυχώς όχι της δικής μας.

info
http://www.mrholmesbakehouse.com/