Στην πόλη Βανκούβερ του Καναδά πάντως πληρώνουν 38$ για ένα μπουκάλι!

hot dog2

Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας στο φεστιβάλ Car-Free Day έστησε ένα κιόσκι, όπου πουλούσε το λεγόμενο Hot Dog Water. Ταμπέλες έγραφαν ότι το εν λόγω νερό βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, μειώνει τις ρυτίδες, βοηθά με το αδυνάτισμα και χαρίζει μακροζωία. Επίσης, έγραφαν πως είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν τη διατροφή Keto και για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.

hot dog 3

Σού ακούγεται για απάτη; Ε αυτό ακριβώς ήταν! Όταν κόσμος άρχιζε να πλησιάζει το κιόσκι για να αγοράσει το μπουκάλι με το λουκάνικο που επιπλέει, ο ιδιοκτήτης του αποκάλυψε το σχέδιό του. Στόχους του ήταν να «ταρακουνήσει» τους καταναλωτές και να τούς κάνει να σκεφτούν λίγο παραπάνω τι βάζουν στο καλάθι τους. Το μήνυμα ήταν μάλιστα γραμμένο και με μικρά γράμματα πάνω σε όλα τα μπουκάλια: « Το νερό Hot Dog μέσα από το παράλογό του ελπίζει να ενθαρρύνει την κριτική σκέψη σχετικά με το μάρκετινγκ των προϊόντων και το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στις αγορές μας».

Από τις αντιδράσεις του κόσμου, ο δημιουργός του «προϊόντος» αυτού, Douglas Bevans, δήλωσε ότι νομίζει πως οι καταναλωτές θα ξανασκεφτούν πριν αγοράσουν άλλη φορά κάποιο «μαγικό» ελιξίριο, το οποίο δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι λειτουργεί και που απλά έχει καλή διαφήμιση.