Εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα σε αυτή τη ζωή, μαθαίνουμε πως υπάρχει εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin που σερβίρει φαγητό απευθείας πάνω σε ipad!

Και κάπως έτσι το μυαλό μας πλημμύρισε με απορίες και αναπάντητα ερωτήματα: Συνεχίζει να λειτουργεί μετά το γεύμα ή χαλάει; Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και για να ψάξουν κάτι στο διαδίκτυο ή για να παίξουν κάποιο παιχνίδι; Και κυρίως…ΓΙΑΤΙ; Γιατί να φας πάνω σε ipad;;;

quince2

Ο σεφ του εστιατορίου Quince στο San Francisco, Richie Nakano, δεν φαίνεται να μοιράζεται πάντως τους προβληματισμούς μας, αφού δημοσίευσε, με περίσσιο ενθουσιασμό, το αριστούργημά του στο Twitter αφήνοντάς μας όλους άφωνους. Το περίφημο πιάτο ονομάζεται “A Dog In Search Of Gold” και αποτελείται από κροκέτες λευκής τρούφας, ενώ από κάτω ακριβώς από αυτές προβάλλεται στο ipad βίντεο με έναν σκύλο που ψάχνει λευκές τρούφες.

Στο instagram ήδη κυκλοφόρησε και βιντεάκι με την εμπειρία αυτή, που όπως λένε όσοι τη δοκίμασαν είναι όχι μόνο καινοτομική αλλά και νόστιμη.

https://www.instagram.com/p/BNKTe4OFz_G/

Τώρα σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πόσο θα σου κόστιζε αυτή η ομολογουμένως μοναδική εμπειρία να σε πληροφορήσουμε πως αποτελεί πρώτο πιάτο ενός μενού 200 ευρώ, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αστακό, λαζάνια και ελάφι.