Για τους τετράποδους φίλους μας θα κάναμε τα πάντα και φυσικά, θέλουμε να τους προσφέρουμε νόστιμες επιλογές, προσαρμοσμένες στις δικές τους διατροφικές ανάγκες.

Τι καλύτερο για ένα ιδιοκτήτη σκύλου από το να μπορεί να πάρει μαζί του τον τετράποδο φίλο του σε κάθε έξοδο. Στην περίπτωση των εστιατορίων όμως, ακόμα και αν λύσεις το πρόβλημα του πού θα καθίσεις όταν έχεις μαζί ένα σκύλο, υπάρχει και το τι μπορείς να του προσφέρεις να φάει, γιατί όπως θα ξέρεις μόλις μυριστούν φαγητό κάνουν σαν τρελά για να τους δώσεις έστω και μία μπουκιά.

Σε αυτές τις ανάγκες φαίνεται ότι απαντάει η πιτσαρία «Rose City Pizza» στην Καλιφόρνια, που έβαλε στο μενού της και μία πίτσα που προορίζεται ειδικά για σκύλους. Η συγκεκριμένη πίτσα φτιάχνεται από ζύμη ολικής άλεσης χωρίς μαγιά, πουρέ ψητού καρότου, ρικότα χαμηλή σε λιπαρά, κομμάτια από ψητό στήθος κοτόπουλου και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, ενώ δεν έχει καθόλου αλάτι ή άλλα καρυκεύματα. Σαν να λέμε είναι θρεπτική, νόστιμη και δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει προβλήματα στην πέψη των σκυλιών.

Τα σκυλάκια που τη δοκιμάζουν φαίνεται να την απολαμβάνουν ιδιαίτερα, ενώ αν κάποιος μπορεί να παραλείψει το γεγονός ότι δεν περιέχουν καθόλου μπαχαρικά, μπορεί άνετα να καταναλωθεί και από ανθρώπους. Γιατί, όχι;