Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να χαρούν, καθώς βρέθηκε η θέση εργασίας που μπορεί να τους κάνει ευτυχισμένους.

Συγκεκριμένα, το οινοποιείο «Murphy-Goode Winery» ανακοίνωσε μια θέση εργασίας με την ομάδα του στην κομητεία Σονόμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ο επιλεχθείς για τη θέση όχι μόνο θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, αλλά θα ζήσει εκεί δωρεάν για ένα χρόνο.

«Θέλατε πάντα να ζήσετε στη συναρπαστική εξοχή της Σονόμα με μηνιαίο μισθό 10.000 δολαρίων και δωρεάν ενοίκιο για ένα χρόνο; Λέξεις όπως Καμπερνέ, Ροζέ καιΣαρντονέ γλιστρούν από τη γλώσσα σας;», γράφει ο αμπελώνας του Geyserville.

Ο νέος εργαζόμενος του Murphy-Goode θα πρέπει να προετοιμαστεί «να κυνηγήσει το πάθος του», αναφέρει η εταιρεία.

Για τους πρώτους μήνες, τα εργασιακά καθήκοντα ασαφή, επιτρέποντας στον καινούργιο υπάλληλο να ανακαλύψει μόνος του για ποιες πλευρές της οινοποιίας ενδιαφέρεται. Μέρος της διαδικασίας είναι να γίνει η σκιά του οινοποιού Dave Ready Jr., γιού ενός από τους ιδρυτές της εταιρίας.

Ενδεχομένως, περισσότερα πιθανά εργασιακά καθήκοντα περιλαμβάνουν γνώση των αμπελώνων και των διαδικασιών οινοποιίας καθώς επίσης εκμάθηση του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί από άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω, πρέπει να συνοδεύεται από ένα βίντεο όπου ο υποψήφιος θα εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για τη δουλειά των ονείρων του, ενώ βασικότερο προσόν θεωρείται η αγάπη για το κρασί.

Η εταιρεία θα αξιολογεί τις αιτήσεις με βάση «τη δημιουργικότητα, την εργασιακή εμπειρία και τις δεξιότητες», ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τώρα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η δουλειά θα ξεκινήσει περίπου τον Σεπτέμβριο. Δείτε εδώ,αν θέλετε να κάνετε αίτηση για την εργασία.


Δείτε επίσης:
Εστιατόρια-πύργοι στην Ιταλία: Τα σχέδια για την εστίαση του μέλλοντος

Πώς να φτιάξετε το διάφανο κέικ!

Ινδικό ρύζι με φράουλες: Το τελευταίο viral φαγητό