Θυμάσαι τις γέφυρες, τους πύργους και τα σπιτάκια που έφτιαχνες με τα τουβλάκια LEGO σαν παιδί; Οι Γάλλοι σχεδιαστές Simon Pillard και Philippe Rosetti αποδεικνύουν ότι η φαντασία δεν εξαντλείται όσο μεγαλώνουμε.

Οι δύο Γάλλοι σχεδιαστές αποφάσισαν να προχωρήσουν λίγο πιο μέσα από τους εξωτερικούς τοίχους ενός σπιτιού που φτιάχναμε σαν παιδάκια και να φτάσουν μέχρι την… κουζίνα. Δημιούργησαν λοιπόν μια φυσικού μεγέθους κουζίνα, που θα τη ζήλευαν όχι μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι chefs του κόσμου.

lego

Χρειάστηκαν περισσότερα από 20.000 χρωματιστά τουβλάκια LEGO, μία νησίδα από την ΙΚΕΑ καθώς και μίας εβδομάδας δουλειά για να φτιαχτεί αυτή η παιχνιδιάρικη κουζίνα. Μάλιστα, οι σχεδιαστές ενθουσιάστηκαν τόσο από το αποτέλεσμα ώστε διακόσμησαν με τουβλάκια και κάποια επιπλέον μέρη της κουζίνας, όπως τα πόδια από τις καρέκλες.

lego 3

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να ανακαινίσεις την κουζίνα σου πριν αρχίσεις να κοιτάς καταλόγους με ξύλα, υλικά για πάγκους και υφάσματα, ρίξε μια ματιά και στα καταστήματα παιχνιδιών. Δεν ξέρω για το κόστος όλων των LEGOs που θα χρειαστείς για να ντύσεις τις επιφάνειες, πάντως τα παιδιά σου θα χαρούν πολύ αυτή την ανακαίνιση.