Ιαπωνικό εστιατόριο στη Βοστόνη σερβίρει ένα πιάτο για πραγματικά τολμηρούς, που μέσα του κρύβει ένα sushi με τόσο πολύ wasabi που θα σε κάνει να νομίζεις ότι έχει πάρει φωτιά το στόμα σου!

Αν έστω και μία φορά την έχεις πατήσει σε ιαπωνικό εστιατόριο, βάζοντας λίγη παραπάνω ποσότητα wasabi στο sushi σου και μετά ήθελες μία κανάτα νερό για να συνέλθεις, θα πάθεις σοκ μαθαίνοντας ότι σε ένα εστιατόριο υπάρχουν πελάτες που πληρώνουν για να φάνε sushi με απίστευτα μεγάλη ποσότητα wasabi.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hojoko (@hojokoboston) στις

Στο εστιατόριο Hojoko στη Βοστόνη έχουν στο μενού τους το πιάτο «Wasabi Roulette», που περιλαμβάνει 6 κομμάτια sushi, τα 5 με κανονική ποσότητα wasabi και το 6ο με 2γρ. wasabi, στο μέγεθος νομίσματος δηλαδή! Η φιλοσοφία του πιάτου δε, ακολουθεί τη λογική της ρώσικης ρουλέτας: δεν ξέρεις ποιο ρολάκι κρύβει τη «βόμβα» και έτσι κάθεσαι με τους φίλους σου, παίρνει ο καθένας από ένα ρολάκι και ένας τυχερός (άτυχος) βρίσκεται να έχει στο στόμα του ό,τι πιο καυτερό υπάρχει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nattie I. 💕 (@thenattiedoll) στις

Για να παρηγορήσουν αυτόν που θα πετύχει το καυτερό sushi ή μάλλον για να γελάσουν ακόμη περισσότερο εις βάρος του, στη μέση του πιάτου μπαίνει ένα μπιμπερό με Pina Colada. Αυτό υποτίθεται ότι βοηθάει να μετριαστεί το κάψιμο στο στόμα, αλλά κάτι μας λέει ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεπεράσει εύκολα τέτοια εμπειρία.