Tα διαφορετικά κέικ κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις και η αλήθεια είναι πως και σε εμάς αρέσει πολύ να τα ανακαλύπτουμε. Πρόσφατα, γνωρίσαμε την τέχνη του «The Bake King», όπως αποκαλείται αυτός ο διαφορετικός pastry chef και πραγματικά μας άρεσε πολύ.

Ο Ben Cullen, όπως είναι το πραγματικό όνομα αυτού του εκκεντρικού pastry chef είναι από το Μπέρμιγχαμ και τώρα ζει τώρα στο Τσέστερ. Μάλιστα ονομάστηκε «The Bake King» για τα συναρπαστικά του κέικ, που μπορούν να «εξαπατήσουν» τον καθένα, καθώς είναι πολύ ρεαλιστικά και απαιτούν πάνω από μία ημέρα προετοιμασίας.

Οι εντυπωσιακές του προσπάθειες του έδωσαν την ευκαιρία να εμφανιστεί στο «Extreme Cake Makers» του Channel 4 και ενώ στα 29του χρόνια έχει μαγειρέψει για διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Rita Ora, Johnathon Cheban και Megan McKenna. Στο Instagram έχει πάνω από 246 χιλιάδες ακόλουθους και σίγουρα θα αποκτήσει και άλλους.

Στο βίντεο, που ακολουθεί θα δείτε κέικ, που μοιάζουν με αντικείμενα, αλλά δεν είναι. Εμείς ανάμεσα στα άλλα ξεχωρίσαμε το κέικ-ποτήρι με νερο. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:
Κέικ που μοιάζουν με έργα τέχνης (video)

Απίστευτες «κεντητές» τούρτες αληθινά έργα τέχνης

Έργα τέχνης από τηγανητά αβγά στο Instagram