Εάν θέλεις να λέγεσαι πραγματικός γλυκατζής, τότε θα πρέπει σίγουρα να κλείσεις εισιτήρια για Νέα Υόρκη προκειμένου να επισκεφθείς το Clinton Hall για να γευτείς τις WTF βάφλες του!

Δεν μιλάμε για μια κοινή βάφλα με λίγο σιρόπι και παγωτό. Μιλάμε για δυώροφα γλυκά με δεκάδες toppings! Ας πάρουμε για παράδειγμα τρεις από τις πιο δημοφιλείς τους γεύσεις: Η German Chocolate Waffle αποτελεί έναν πύργο από δύο σοκολατένιες βάφλες, οι οποίες είναι στολισμένες με τσιπς καρύδας, παγωτό σοκολάτα, μπόλικη σαντιγί, σιρόπι καραμέλα-καρύδα και ένα κομμάτι σοκολατένιου κέικ (ναι καλά διάβασες!).

View this post on Instagram

A post shared by Mike • NYC Food Lifestyle (@mikeeatsnyc) on

Η Birthday Cake Waffle είναι ένας πύργος από δύο βάφλες με γεύση βανίλια, που ενδιάμεσα έχει marshmallows, παγωτό βανίλια και σιρόπι από σμέουρα. Το πιάτο ολοκληρώνεται με γλειφιτζούρια, κεράσια και φυσικά ένα κομμάτι γενέθλιας τούρτας.

View this post on Instagram

A post shared by Clinton Hall (@clintonhallny) on

Τέλος, η Elvis Waffle αποτελείται από δύο κλασικές βάφλες, που ενδιάμεσά τους έχουν φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα, παγωτό μπανάνα και τραγανό μπέικον. Στην κορυφή, είναι τοποθετημένο ένα κομμάτι τούρτας με μαύρη σοκολάτα, μπανάνες και… ένα ζευγάρι γυαλιά σαν και αυτά που φορούσε ο τραγουδιστής.

Πείτε αλήθεια, τώρα έχετε όρεξη για βάφλα, σωστά;