Πολλές φορές έχουμε δει το φαγητό να μετατρέπεται σε τέχνη! Σεφ και όχι μόνο εμπνέονται από φαγητά και πιάτα και δημιουργούν ξεχωριστές προτάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο ανήκει και η παρακάτω είδηση, που θα σας παρουσιάσουμε.

Συγκεκριμένα, μία πρωτότυπη κατασκευή δημιούργησε μία κοπέλα, έχοντας ως βασικό συστατικό την πίτσα. Το παράδοξο είναι πως  μόλις τελείωσε το ψήσιμο της πίτσας, αντί να τη φάει της έβαλε τον κατάλληλο μηχανισμό και την μετέτρεψε σε ρολόι.

Η Κλερ Χόγκαν από το Σικάγο είναι  καλλιτέχνης και έτσι δημιούργησε ένα ρολόι από πίτσα με πραγματικά υλικά, χρησιμοποιώντας και κομμάτια πεπερόνι. Μόλις έφτιαξε την πίτσα κάρφωσε από την πίσω μεριά της έναν μηχανισμό ρολογιού και στην συνέχεια, σύνδεσε τους δείκτες με τον μηχανισμό, δημιουργώντας ένα λειτουργικό ρολόι τοίχου. Σίγουρα, ευφάνταστη ιδέα!

Αυτή η είδηση μας θύμισε εκείνη την πιτσαρία, που βρήκε τον πιο ευφάνταστο και κάπως περίεργο θα λέγαμε τρόπο, για να ικανοποιήσει τους πελάτες της που θέλουν να απολαμβάνουν την πίτσα τους, αλλά μάλλον δεν διαθέτουν τραπέζι ή δίσκο.

.

Διαβάστε περισσότερα:
Σε αυτό το γαμήλιο τραπέζι το μενού ήταν…πίτσα!

Πώς θα είναι η πίτσα του μέλλοντος;

Πιτσαρία αποφάσισε να πουλάει μόνο την κόρα της πίτσας