Το να συνοδεύεις το φαγητό σου με αναψυκτικό είναι πολύ συνηθισμένο. Η προσθήκη όμως αναψυκτικού σε συνταγή είναι κάπως παράξενη. Τουλάχιστον για εμάς, γιατί στην Αμερική υπάρχει βιβλίο συνταγών που περιέχει τη λεγόμενη «Coca-Cola salad»!

Μία χρήστης του Twitter δημοσίευσε πρόσφατα ότι ανακάλυψε ένα βιβλίο με τοπικές συνταγές της Ατλάντα, το οποίο είχε τυπωθεί το 1975 και ανάμεσα στις σελίδες του ανακάλυψε την πιο περίεργη συνταγή σαλάτας. Η «Coca-Cola salad» είναι ένα είδος ζελέ (παρόλο που ονομάζεται σαλάτα), που φτιάχνεται με ζελέ πορτοκάλι, τυρί κρέμα, coca cola και ξηρούς καρπούς.

https://twitter.com/lizzieohreally/status/1142459314243850240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1142459314243850240&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.insider.com%2Fold-cookbook-recipes-jello-salads-viral-2019-6

Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά γι’ αυτή την περίεργη «σαλάτα» και η Lizzy O’Leary, που έκανε την αρχική δημοσίευση, αποφάσισε να μας κάνει να απορήσουμε κι άλλο με τις διατροφικές επιλογές στα 70s δημοσιεύοντας περισσότερες συνταγές, που αν και είναι ζελέ ονομάζονται σαλάτες.

Αν διαβάζοντας τα υλικά η συνταγή δεν σας απωθεί, αλλά θα θέλατε να τη δοκιμάσετε, μπορείτε να βρείτε το βιβλίο συνταγών «Atlanta Natives’ Favorite Recipes», στο Amazon. Και φυσικά, όποιος τη φτιάξει, περιμένουμε φωτογραφίες!

Δείτε επίσης:
H τονοσαλάτα της Adrienne Bailon περιέχει ένα αηδιαστικό κρυφό συστατικό

Τα light αναψυκτικά βοηθούν τη δίαιτά σου όσο και η… ζάχαρη!

Ο λόγος που δεν πρέπει να πίνεις από το κουτάκι χωρίς να το πλύνεις πρώτα