Τα αμερικανικά εστιατόρια βρήκαν τον δικό τους τρόπο να διακωμωδήσουν την μανία του κόσμου να αγοράζει χαρτί υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Προσφέρουν ρολά δώρο με κάθε παραγγελία φαγητού!

https://www.facebook.com/thebackroadsbbq/posts/213820543322387

Το εστιατόριο «Backroads BBQ» στην Ιντιάνα, για παράδειγμα, προσφέρει τουλάχιστον ένα δωρεάν ρολό σε κάθε take away παραγγελία. Μάλιστα, όσο αυξάνεται η παραγγελία τόσο αυξάνονται και τα ρολά. Όπως δήλωσε στο Insider ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, η ιστορία με το χαρτί υγείας ξεκίνησε ως αστείο, στη σελίδα τους στο Facebook, για να κάνουν και τους πελάτες τους να διασκεδάσουν, μέσα σε αυτή τη δύσκολη και καταθλιπτική κατάσταση. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αποφάσισαν να το καθιερώσουν.

Ανάλογη προσφορά, έχει καθιερώσει και το Guerilla Tacos στο Λος Άντζελες, που λανσάρει το «πακέτο taco έκτακτης ανάγκης», το οποίο περιλαμβάνει 2,5 κιλά ψητό κοτόπουλο, 2,5 κιλά ψητό μοσχάρι, κόκκινη και πράσινη salsa, τορτίγιες, κρεμμύδια, κόλιανδρο, ρύζι, φασόλια, 30 αβγά και… 4 ρολά χαρτί υγείας. Όπως εξηγούν οι εμπνευστές του, τα αβγά και το χαρτί υγείας είναι από τα πιο δυσεύρετα προϊόντα αυτή την εποχή, έτσι αποφάσισαν να τα εντάξουν στο πακέτο έκτακτης ανάγκης, το οποίο όποιος θέλει μπορεί να το παραγγείλει και online και είτε να το παραλάβει στο σπίτι του ή να περάσει να το πάρει από το κατάστημα. Όσο για το κόστος, ανέρχεται στα $150.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά τα δύο εστιατόρια που αποφάσισαν να προσφέρουν ρολά στα πακέτα φαγητού. Όπως διαβάζουμε στο Insider, το παράδειγμα τους έχουν αρχίσει να ακολουθούν εστιατόρια και σε άλλες αμερικανικές πόλεις, μετατρέποντας το λίγο-πολύ σε τάση.

Δείτε επίσης:
Kορωνοϊός: Καφές σερβίρεται σε φτυάρι και γίνεται viral

Κορωνοϊός: Pastry chef δημιουργεί πασχαλινά σοκολατένια αβγά εμπνευσμένα από τον ιό

Κορωνοϊός: Λουκέτο σε εστιατόρια και μπαρ και στις ΗΠΑ