Δαχτυλίδια σοκολατάκια, ταρτάκια, μακαρόν, παγωτά, ζελεδάκια, μπισκότα, καραμελίτσες και ζαχαρωτά, μοιάζουν με πραγματικά γλυκίσματα που σού ‘ρχεται κυριολεκτικά να τα φας!

q-pot 4newq-pot 3new

Το look συμπληρώνεται από νόστιμα κολιέ, ρολόγια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, τσάντες, πορτοφόλια και άλλα πολλά, που θα χαρίσουν νόστιμο στυλ στην εμφάνιση σας.

Τα ξεχωριστά αυτά κοσμήματα και αξεσουάρ ανήκουν στην ιαπωνική εταιρεία Q-Pot και τον σχεδιαστή Tadaaki Wakamatsu, που όπως δηλώνουν αγαπούν να δημιουργούν “θετικά αξεσουάρ” τα οποία χαρίζουν χαμόγελα σε αυτούς που τα φορούν.

q-potnew

Βέβαια, δεν χρειάζεται να φτάσεις μέχρι την Ιαπωνία για να τα βρεις, μιας και μπορείς να τα παραγγείλεις online μέσω του site της εταιρείας www.q-pot.jp, που έχει και αγγλική έκδοση για όσους έχουμε μείνει πίσω στα ιαπωνικά μας.

q-pot cafenew

Εάν πάλι φτάσεις μέχρι το Τόκιο, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το κουκλίστικο Q-Pot Cafe, με τα 9 δωμάτια, όλα με διαφορετικά θέματα γλυκών. Εκεί θα δοκιμάσεις πολύ λαχταριστά γλυκά με 2 από τα πιάτα να σερβίρονται, φυσικά, σαν κοσμήματα ή αλλιώς κολιέ και δαχτυλίδι. Λαχταριστό από κάθε άποψη!

info
www.q-pot.jp