Η KitKat έχει μία νέα πρόταση για τους λάτρεις της σοκολάτας, συστήνοντας τη «χειροποίητη» εκδοχή της, όπου ο καθένας θα επιλέγει τι γεύση να έχει.

Η νέα σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία και θα δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περίπου 1.500 γεύσεις, ώστε να μπορούν να φέρουν την αγαπημένη τους KitKat στα μέτρα τους. Βέβαια, η σοκολάτα θα διατηρήσει τη χαρακτηριστική μορφή της και ως βάση θα είναι πάντα η σοκολάτα υγείας, γάλακτος, λευκή ή ruby.

Αφού διαλέξουν βάση, οι πελάτες καλούνται να διαλέξουν και μέχρι 3 επιπλέον υλικά, όπως καρύδα, αποξηραμένα raspberries, ροδοπέταλα και κερήθρα μέλισσας. Το αποτέλεσμα λοιπόν, μπορεί να γίνει από πολύ κλασικό μέχρι εξαιρετικά gourmet.

Όπως καταλαβαίνετε, μιας και πρόκειται για τόσο ιδιαίτερη σοκολάτα η τιμή θα είναι πιο τσιμπημένη σε σχέση με το ράφι του σουπερμάρκετ, αλλά θα φτάνει στα χέρια των πελατών και μέσα σε πιο προσεγμένη συσκευασία.

Οι νέες σοκολάτες θα είναι διαθέσιμες σε pop-up καταστήματα που θα στηθούν στη Μεγάλη Βρετανία μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ τον Νοέμβριο θα υπάρχει και ένα νέο site, για online παραγγελίες.