Η Αμερικάνα Eli Walker έχει δημιουργήσει μια νέα τάση στο χώρο της γιόγκα, που συνδυάζει την άσκηση και τον διαλογισμό με κρασί. Και το όνομα αυτής, Drunk Yoga, μεθυσμένη γιόγκα δηλαδή.

Η ιδέα ξεκίνησε ως αστείο μεταξύ φίλων, όταν κάποιος της είπε ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει μέγιστη ευλυγισία και να μπορεί να ακουμπήσει τα δάχτυλα των ποδιών με τα δάχτυλα των χεριών θα ήταν δυνατό μόνο αν είχε μεθύσει. Και τότε εκείνη πρότεινε να κάνουν «μεθυσμένη γιόγκα». Μπορεί να ξεκίνησε ως αστείο, όμως εκείνη τη στιγμή άρχισε μέσα της να γεννιέται η ιδέα να κάνει κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Yoga® (@drunkyoga) στις

Η Drunk Yoga περιλαμβάνει όλες τις κλασικές ασκήσεις, με τη διαφορά ότι όποιος συμμετέχει έχει δίπλα στο στρωματάκι του και ένα ποτήρι κρασί, για να πίνει κατά τη διάρκεια. Όπως αναφέρει η Eli Walker στο site της, για εκείνη «μεθυσμένος» σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μια διαφορετική κατάσταση και στόχος της είναι να μετατρέψει τη γιόγκα σε πάρτι, έτσι ώστε να ενθαρρύνεται κάποιος να ανυψώσει το πνεύμα του και να βοηθήσει να ανέβουν και οι γύρω σας. Για να το πετύχουν λοιπόν, αλλάζουν την παραδοσιακή γιόγκα κάνοντας την εμπειρία πιο διαδραστική, μέσω των παιχνιδιών και ασκήσεων που περιλαμβάνουν ποτό, καθώς και φιλοξενώντας τα μαθήματα έξω από παραδοσιακά στούντιο γιόγκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Yoga® (@drunkyoga) στις

Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε, καθώς τα μαθήματα της Drunk Yoga πραγματοποιούνται σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Ντάλας. Μπορείτε όμως να επισκεφθείτε το site και τα social media τους για να δείτε πολλές φωτογραφίες και να βρείτε χρήσιμες συμβουλές.