Ο dalgona ήταν αναμφισβήτητα ο Νο1 καφές της καραντίνας, αφού συνταγές και φωτογραφίες του βλέπαμε συνεχώς στα social media αυτή την περίοδο. Επόμενο ήταν κάποια στιγμή να κάνουν την εμφάνιση τους και οι παραλλαγές του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentina Mussi✨ Food + Travel (@sweetportfolio) στις

Για την ακρίβεια υπάρχει ένας λογαριασμός στο Instagram που ανεβάζει τις πιο περίεργες εκδοχές, πολλές από τις οποίες δεν περιέχουν καν καφέ, απλά ένα πλούσιο αφρό με διαφορετικά και πολύχρωμα υλικά, που σερβίρονται πάνω από ένα ποτήρι παγωμένο γάλα. Ο λόγος για το «Sweet Portfolio», της Αμερικανίδας food influencer Valentina Mussi.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentina Mussi✨ Food + Travel (@sweetportfolio) στις

Η Valentina Mussi αξιοποιεί υλικά όπως φράουλες, σοκολάτα, τσάι matcha, πραλίνα σοκολάτας, φυστικοβούτυρο, κουρκουμά, καραμελάκια, δημητριακά και ό,τι άλλο βάζει η φαντασία της και τα μετατρέπει σε πολύχρωμα φραπέ, που κάνουν τους ακολούθους της στο Instagram να λιώνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε βίντεο ή φωτογραφία συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentina Mussi✨ Food + Travel (@sweetportfolio) στις

Όπως λέει η ίδια, το μυστικό της επιτυχίας της βρίσκεται στο πολύ καλό χτύπημα των υλικών που αποτελούν την κρέμα, ώστε να γίνει πραγματικά παχύρρευστη και να μπορεί να σταθεί πάνω στο γάλα. «Χτυπάτε μέχρι το χέρι να μουδιάσει», μας συμβουλεύει. Και για όσους εντυπωσιάζονται από τις δημιουργίες της και θέλουν να φτιάξουν τα περίεργα ροφήματα της, η ίδια συνοδεύει κάθε φωτογραφία με τα υλικά που απαιτούνται. Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως ένα-δύο από αυτά σίγουρα θα δοκιμάσουμε να τα φτιάξουμε!

Δείτε επίσης:
Οι «ανθισμένες» φοκάτσιες είναι τάση!

Τι είναι το «χαβιάρι» από λάιμ;

Κυκλοφορούν αυτοκόλλητα με άρωμα μπέικον που σε βοηθούν να κόψεις… το κρέας