Φανταστείτε ένα εστιατόριο στη μέση του ωκεανού, στα νησιά Φίτζι. Ακούγεται μαγικό, ενώ σου φέρνει στο νου δημιουργικά πιάτα με ψάρια και θαλασσινά. Κι όμως, στο Cloud 9 σπάνε κάθε στερεότυπο και επιλέγουν να σερβίρουν… πίτσα.

cloud 9 2editededited

Το πλωτό αυτό εστιατόριο στον Ειρηνικό Ωκεανό σερβίρει πίτσες ψημένες σε ιταλικό ξυλόφουρνο που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή, με τις επιλογές να περιλαμβάνουν πίτσες για χορτοφάγους και μη, καθώς και πίτσες χωρίς γλουτένη.

cloud 9 1edited

Σαν γνήσιος εξωτικός προορισμός, δε θα μπορούσαν βέβαια να του λείπουν και τα υπέροχα cocktails, όπως το Long Island Ice Tea με νερό καρύδας, που σερβίρεται μέσα σε καρύδα. Οι εκπλήξεις του Cloud 9 όμως δεν σταματούν εδώ.

cloud9-heroshot_665x360edited

Στον επίγειο, νόστιμο αυτό παράδεισο δεν μπορείς φυσικά να μη θαυμάσεις και τα καταγάλανα νερά του ωκεανού. Οι ιδιοκτήτες του Cloud 9 έχουν οργανώσει πολλές δραστηριότητες, ώστε να μη χαίρεσαι τη θάλασσα μόνο με τα μάτια. Μπορείς, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να κάνεις ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες και τις κρεμαστές καρέκλες του πολυτελούς δυόροφου πλωτού εστιατορίου, να κολυμπήσεις ή να κάνεις θαλάσσια σπορ. Συχνά είναι και τα events με DJs.

cloud9.JPG.pagespeed.ce._UyL4Le9gCeditededited

Θα πας ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι Denarau στην ακτή του Φίτζι με τη διαδρομή να διαρκεί 40-45 λεπτά. Αν πάλι μένεις στο Musket Cove Resort ή σε κάποιο γειτονικό resort στο νησάκι Malolo Lailai, με ταχύπλοο βρίσκεσαι στο Cloud 9 σε περίπου 10 λεπτά.

info
www.cloud9.com.fj