Η εκλεκτική γκάμα των μουσείων της Νέας Υόρκης μετρά φέτος το καλοκαίρι μία ολοκαίνουρια και άκρως δροσερή άφιξη, που δεν είναι άλλη από το πρώτο μουσείο παγωτού της πόλης.

MUSEUM-OF-ICE-CREAM-

Το μουσείο ανοίγει τις πόρτες του στην Gansevoort Street του Μανχάταν στις 29 Ιουλίου, όμως, όσοι επιθυμούν να το επισκεφτούν θα πρέπει να βιαστούν γιατί θα παραμείνει ανοιχτό για μόλις 1 μήνα.
Τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά, λοιπόν, που θα το επισκεφτούν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάθε λαχταριστή γλυκιά φαντασίωση, αφού το πλάνο του μουσείου περιλαμβάνει από ποικιλία παγωτο-γευσιγνωσιών από τα καλύτερα παγωτατζίδικα της πόλης μέχρι κολύμπι σε πισίνα με τεχνητή χρωματιστή τρούφα. Γλυπτά, πίνακες, τοιχογραφίες, εδώδιμα μπαλόνια, ακόμα και μία αίθουσα με το «απόλυτο σκηνικό για ραντεβού», όπως το αποκαλούν οι εμπνευστές του concept, που θα περιλαμβάνει μια τεράστια κουτάλα παγωτού και μία ίδιων διαστάσεων κούνια για δύο σε σχήμα σάντουιτς παγωτού. Αν, λοιπόν, έχετε προγραμματίσει ταξίδι στη Νέα Υόρκη, βάλ’ τε στην ατζέντα σας και μια επίσκεψη προς τα εκεί, φαίνεται να αξίζει.

info
http://www.museumoficecream.com/