Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και αν η ανάγκη του είναι να βγάζει άψογες φωτογραφίες για το Instagram, γιατί να μην του το προσφέρεις; Αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό πίσω από την περίεργη απόφαση εστιατορίου να παρέχει στους πελάτες του μπάτλερ για το Instagram!

Η περίεργη αυτή υπηρεσία προσφέρεται στο εστιατόριο Cleo στο Μαϊάμι, όπου οι σερβιτόροι είναι εφοδιασμένοι με εξοπλισμό που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες τους να βγάλουν φωτογραφίες άξιες να συγκεντρώσουν χιλιάδες καρδούλες και μάλιστα, χωρίς επιπλέον χρέωση. Και όταν λέμε εξοπλισμό, μιλάμε για επαγγελματικό φλας βιντεοκάμερας!

https://www.instagram.com/p/Btme5TlDd6U/

Παράλληλα, παρέχουν χρήσιμα tips για καλύτερες φωτογραφίες και γενικά βοηθούν όσο γίνεται τους πελάτες τους προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του δείπνου ο «μπάτλερ» μπορεί να προτείνει συνθέσεις και γωνίες για τις φωτογραφίες, καθώς και να φωτογραφίσει ο ίδιος τους πελάτες καθώς τρώνε ή πίνουν το κοκτέιλ τους. Ξέρετε, από εκείνες τις φωτογραφίες που δεν κοιτάμε απευθείας το φακό και μοιάζουν σαν κάποιος να άρπαξε το κινητό μας για να βγάλει μία «αυθόρμητη» πόζα;

https://www.instagram.com/p/Bsd5d0pB_il/

Βέβαια με τόσους μπάτλερ για το Instagram, επαγγελματικά φλας να αναβοσβήνουν και πελάτες να προσπαθούν να βρούν τη σωστή πόζα για το πιάτο τους, αναρωτιόμαστε αν κανείς μπορεί όντως να απολαύσει το γεύμα του εκεί.