Με την συνεχή άνοδο που γνωρίζει ο γαστρονομικός τουρισμός δεν είναι περίεργο που ξενοδοχεία με κεντρικό θέμα κάποιο φαγητό ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια.

Πριν λίγους μήνες είχαμε δει το Hotella Nutella -ένα pop-up ξενοδοχείο διακοσμημένo με τη δημοφιλή πραλίνα φουντουκιού. Τώρα, είναι ώρα να περάσουμε και στα «αλμυρά», με το νέο ξενοδοχείο με κεντρικό θέμα του τυρί, που ανοίγει στο Λονδίνο.

Η βρετανική αλυσίδα Café Rouge πρόκειται να ανοίξει ένα pop-up ξενοδοχείο, με θέμα το τυρί, που θα ονομάζεται Cheese Suite και θα είναι διακοσμημένο με ταπετσαρίες, καλύμματα, μαξιλαράκια και μικροέπιπλα που θα παραπέμπουν σε τυρί! Στις ανέσεις που προσφέρει, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η δυνατότητα παραγγελίας τυριού στο δωμάτιο, όποια ώρα της ημέρας το λαχταρίσει κάποιος. Ενώ καθώς η λειτουργία του συμβαδίζει και με την παρουσίαση του χειμερινού μενού των Café Rouge, οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και αυτό και μάλιστα δωρεάν.

Το Cheese Suite θα βρίσκεται στη γειτονιά Κάμντεν, και θα λειτουργήσει από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου για 1 βραδιά. Το καλύτερο; Η διαμονή είναι εντελώς δωρεάν, εκτός και αν κάποιος επιθυμεί να κάνει κάποια δωρεά φεύγοντας, για τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών δράσεων του Café Rouge. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όποιος θέλει να μείνει μέσα δεν μπορεί να κάνει απλά κράτηση, αλλά πρέπει να στείλει email (thecheesesuite@caferouge.co.uk) πριν τις 21 Ιανουαρίου και οι υπεύθυνοι θα επιλέξουν 9 τυχερούς – λάτρεις του τυριού που θα φιλοξενηθούν στο Cheese Suite.