Δώσε αέρα Hollywood στο φετινό σου Πάσχα, με σοκολατένια κουνελάκια και χήνες με το πρόσωπο των αγαπημένων σου ηθοποιών!

Ναι, σωστά διαβάσατε, μία σοκολατοποιία στη Μεγάλη Βρετανία έφτιαξε τα πιο περίεργα πασχαλινά γλυκίσματα, αντικαθιστώντας το πρόσωπο του κουνελιού και της χήνας, με αυτά γνωστών ηθοποιών. Συγκεκριμένα, για τη φετινή σειρά τους διάλεξαν τον Benedict Cumberbatch και τον Ryan Gosling.

Η σοκολατοποιία Chocolatician είναι υπεύθυνη για αυτά τα παράξενα δημιουργήματα, που μεταξύ μας μοιάζουν και λίγο τρομακτικά, όσο γοητευτικοί και αν είναι στην πραγματικότητα οι δύο ηθοποιοί.

Το κουνελάκι – Benedict Cumberbatch ονομάζεται «Cumberbunny» περιγράφεται στο site της σοκολατοποιίας ως ένα λαχταριστό κουνελάκι από βελγική σοκολάτα. Είναι διαθέσιμο σε μαύρη σοκολάτα ή γάλακτος, με χρυσό φινίρισμα, καθώς και σε μία limited edition με λευκή σοκολάτα και ένα χρυσό παπιγιόν να κάνει τη διαφορά.

Για το πρόσωπο του Ryan Gosling πάλι προτίμησαν ένα χηνάκι, πάλι σε τρεις διαφορετικές εκδοχές -με σοκολάτα γάλακτος, μαύρη και λευκή. Οφείλουμε να παραδεχτούμε βέβαια ότι η δική του εκδοχή μας φαίνεται λιγότερο επιτυχημένη, αν και δεν θα λέγαμε όχι αν κάποιος ήθελε να μας τα προσφέρει το φετινό Πάσχα.

info
www.chocolatician.com