Στο Disney World στις ΗΠΑ ξέρουν πώς να φτιάχνουν τα πιο εντυπωσιακά και λαχταριστά γλυκά, εκείνα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες καρδούλες στο Instagram. Είναι το πιο μαγικό μέρος στον κόσμο, εξάλλου, ας μην το ξεχνάμε!

Ένα από τα τελευταία επιδόρπια που έγιναν viral ήταν οι Αριστόκρεπες. Οι αντικειμενικά φωτογενείς αυτές κρέπες που δανείζονται το πρώτο συνθετικό τους από την επιτυχημένη ταινία της Disney «Οι Αριστόγατες», σερβίρονται σε πολλές εκδοχές, αλμυρές και γλυκές. Πιο δημοφιλείς είναι οι Bubble βάφλες με παγωτό σοκολάτα, πρέτσελ, σαντιγί, τραγανές πέρλες και σάλτσα καραμέλας, αλλά και εκείνες με παγωτό βανίλια, φρέσκες φράουλες, σαντιγί και φραουλένιες πέρλες. Στη λίστα με τις πιο κλασικές γεύσεις φιγουράρουν οι κρέπες με πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα, με φράουλες και σαντιγί, αλλά και εκείνες με σοκολάτα, κράκερ και marshmallows (δηλαδή s’mores).

Οι επιλογές για αλμυρές κρέπες είναι μόλις δύο: Με χοιρινό, τσένταρ και σπανάκι baby και με ζαμπόν, τυρί και μουστάρδα Dijon. Στο Instagram έχουμε δει βέβαια και πολλές παραλλαγές των εν λόγων σνακ, όπως η πολύχρωμη κρέπα ουράνιο τόξο.

Μάς τρέχουν τα σάλια και μόνο που γράφουμε αυτό το κείμενο!