Θυμάστε που σας είχαμε πει για τις βότκες με περίεργες γεύσεις; Μόλις ανακαλύψαμε ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και με το ουίσκι.

Ο λόγος για το αμερικάνικο ουίσκι Skrewball, που κάνει την ανατροπή συνδυάζοντας το ουίσκι με τη γεύση και τα αρώματα του φιστικοβούτυρου! Και για να καταλάβετε πόσο συνειδητοποιημένοι είναι ότι το προϊόν τους σίγουρα θα προκαλέσει ταραχή στους κλασικούς λάτρεις του ουίσκι, έχουν βάλει ως σήμα τους πάνω στο μπουκάλι ένα μαύρο πρόβατο, ενώ και στο site τους αναφέρουν ότι είναι το μαύρο πρόβατο του χώρου των spirits.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skrewball Whiskey (@skrewballwhiskey) στις

Διαβάζοντας την ιστορία του ποτού που έχει έδρα την Καλιφόρνια, όλα ξεκίνησαν γιατί ο δημιουργός του -bartender και foodie- ήθελε να προσφέρει ανατρεπτικά ποτά στους πελάτες του μπαρ του. Την πρώτη φορά που τους προσέφερε σφηνάκια με ουίσκι και φιστικοβούτυρο οι πελάτες του ήταν ιδιαίτερα διστακτικοί, ωστόσο δοκιμάζοντας το προφανώς τους άρεσε, γιατί σύντομα έγινε το signature σφηνάκι του μπαρ. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τη σύζυγο του αποφάσισαν να κάνουν το σφηνάκι κανονικό, εμφιαλωμένο ποτό, φτιάχνοντας το εναλλακτικό ουίσκι με νότες φιστικοβούτυρου, που όπως διαβάζουμε σε κριτικές συμπληρώνουν πολύ καλά τη δυνατή γεύση του ουίσκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skrewball Whiskey (@skrewballwhiskey) στις

Αν έχετε την περιέργεια να το δοκιμάσετε, μπορείτε να το αναζητήσετε online, με την τιμή του να είναι περίπου στα $27.