Ο pastry chef Amaury Guichon δημιούργησε ένα ακόμη εκπληκτικό γλυπτό από σοκολάτα, με θέμα του αυτή τη φορά τον Κίνγκ Κονγκ.

Σε συνεργασία με τον επίσης Master της σοκολάτας Christophe Morel αναπαρέστησαν τον Κινγκ Κονγκ στη σκηνή όπου κρατιέται με το ένα χέρι από το Empire State Building ενώ με το άλλο πιάνει ένα αεροπλάνο. Μάλιστα, κατάφεραν να αποτυπώσουν εξαιρετικά και την έκφραση του Κινγκ Κονγκ, που εκείνη τη στιγμή ουρλιάζει!

Για τη δημιουργία όλου του έργου χρησιμοποίησαν αποκλειστικά και μόνο σοκολάτα. Για την ακρίβεια χρειάστηκαν 62 κιλά σοκολάτας γάλακτος και 30 ώρες δουλειάς.Απολαύστε το βίντεο από τη διαδικασία δημιουργίας του σοκολατένιου γλυπτού -που είμαστε σίγουροι θα δείτε ξανά και ξανά: