Αν είσαι από αυτούς που μισούν τη hawaiian pizza με ανανά, που να δεις τη νέα πίτσα που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στα social media και περιέχει ακτινίδιο!

Η ιδιαίτερη αυτή πίτσα φτιάχτηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο στη Σουηδία (τουλάχιστον δεν είναι και αυτή ελληνικής εμπνεύσεως) και είναι αποτέλεσμα της ανάγκης του Σουηδού Stellan Johansson να αξιοποιήσει τα 10 κιλά ακτινίδια που έλαβε ως χριστουγεννιάτικο δώρο από τον αδερφό του. Ναι, κάποια αδέρφια κάνουν πολύ περίεργα δώρα!

Ο Johansson λοιπόν προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες να καταναλώσει όλα αυτά τα ακτινίδια και γι αυτό φτιάχνει διάφορα φαγητά, όπως ακτινίδια τηγανητά, τυλιχτά με μπέικον, κέικ και πίτσα, τα οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook. Η πίτσα του όμως φαίνεται ότι ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις, γιατί κάποιος πήρε τη φωτογραφία του, την αναδημοσίευσε στο Reddit (όπου ανοίγονται συζητήσεις για διάφορα θέματα) και έγινε viral.

Οι χρήστες των social media δεν θα μπορούσαν βέβαια, να αφήσουν ασχολίαστη μια τέτοια δημιουργία, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν «ανίερη» και «διαβολική»! Μάλιστα, στη συζήτηση μπήκε και η Pizza Hut της Βρετανίας, που μέσω του λογαριασμού της στο twitter ανέβασε φωτογραφία σχολιάζοντας: «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είναι δική μας».

Το Insider επικοινώνησε με τον Stellan Johansson, που δήλωσε ότι πήγε τα ακτινίδια του σε μία πιτσαρία κοντά του και τους ζήτησε να του φτιάξουν τη συγκεκριμένη πίτσα. Οι υπάλληλοι δεν κατάλαβαν γιατί κάποιος να θέλει να φάει πίτσα με ακτινίδια, ωστόσο πιστοί στο «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» του την έφτιαξαν και μάλιστα, μετά τη φήμη που απέκτησε αποφάσισαν να την κρατήσουν στο μενού τους για μερικές εβδομάδες.