Μήπως η κλασική καθημερινή απορία «τι να μαγειρέψω σήμερα;» σας έχει κουράσει; Γιατί να σκάτε, όμως, αφού μπορείτε κυριολεκτικά να το ρίξετε στα… ζάρια;

Η διαδικασία του να αποφασίσεις για το γεύμα ή δείπνο της ημέρας είναι ίσως μια από τις πιο βαρετές καθημερινές συνήθειες. Το Foodie Dice, λοιπόν, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να σας βγάλει από αυτό το δίλημμα μετατρέποντας την αγγαρεία σε διασκέδαση.

Πρόκειται για έναν κομψό σάκο που περιέχει ζάρια πάνω σε καθένα από τα οποία αναγράφονται προτεινόμενα υλικά αλλά και τρόποι μαγειρέματος. H μέθοδος αυτή ενθαρρύνει την επιλογή εποχικών υλικών και περιέχει εξτρά προτάσεις για όσους ακολουθούν συγκεκριμένα είδη διατροφής, όπως vegetarians κ.ά.

Στόχος του Foodie Dice είναι αφενός να σας βοηθήσει στην καθημερινή επιλογή, αφετέρου να σας κάνει πιο δημιουργικούς με νέες προτάσεις και να σας εξελίξει σαν μάγειρες.

original_FoodieDice

Και γι’ αυτούς που πειραματίζονται για bartenders, η εταιρεία παραγωγής του Foodie Dice δημιούργησε κάτι ανάλογο, το Mixology Dice, με αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές για να φτιάξετε το δικό σας cocktail.

Όσο για την τιμή; Το Foodie Dice ξεκινά από τα 24 δολάρια ενώ διατίθενται επίσης και μια σειρά από επιπλέον «αξεσουάρ» που θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

info
http://www.foodiedice.com/collections/foodie-dice/products/foodie-dice-no-1-seasonal-dinners-pouch