Το παγωτό πλέον κυκλοφορεί σε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς και ως γνωστόν τo διαδίκτυο και τα social media είναι ο πιο άμεσος τρόπος διάδοσης των νέων γευστικών προτιμήσεων που ενίοτε παίρνουν τη μορφή τάσης. Τελευταία, λοιπόν, το instagram έχει πάρει φωτιά με ένα… μεθυστικό παγωτό από τη Νέα Υόρκη που κάνει θραύση.

scoop-2

Το tipsy scoop, όπως λέγεται, έχει κλασική βάση όπως σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, καραμέλα κ.ά στην οποία προστίθενται διάφορα είδη αλκοόλ, όπως μπέρμπον, βότκα, ουίσκι και μπίρα και το γευστικό αποτέλεσμα σύμφωνα με όσους το έχουν δοκιμάσει είναι πραγματικά απίθανο! Να σου πούμε και το καλύτερο; Στις προτεινόμενες γεύσεις υπάρχουν ακόμα και κοκτέιλ όπως κοσμοπόλιταν και ζόμπι, ενώ όπως είναι αναμενόμενο, παρ’ όλο που η περιεκτικότητα του παγωτού σε αλκοόλ δεν ξεπερνά το 5% ανά συσκευασία, είναι διαθέσιμο μόνο σε ενήλικες.

tipsi

Φυσικά ιδιαίτερος είναι και ο τρόπος που το προσφέρουν αφού σερβίρεται σε γυάλινα βαζάκια με ετικέτες που αναγράφουν τα συστατικά της κάθε γεύσης, ενώ το λαχταριστό περιεχόμενο του κάθε βάζου συμπληρώνεται από διάφορα επιπρόσθετα όπως σιρόπια, καραμελωμένα ποπ κορν, χρωματιστή τρούφα, κερασάκια κ.ά.

Όσο για την τιμή, δεν θα λέγαμε ότι είναι το ίδιο… γλυκιά αφού όσοι θέλουν να το απολαύσουν θα πρέπει να… τα έχουν τσούξει λιγουλάκι προκειμένου να πληρώσουν από 50 ως 109 δολάρια και να μην τους κακοφανεί.