Οι επιχειρήσεις, στο πλαίσιο προσαρμογής τους στα μέτρα κοινωνικής απόστασης που λαμβάνονται για την πανδημία, υιοθετούν ενίοτε ασυνήθιστες μεθόδους. Μια βρετανική παμπ, ανήκει σε αυτή την κατηγορία αφού εγκατέστησε ηλεκτροφόρα καλώδια στην μπάρα για να μην πλησιάζουν οι θαμώνες.

Ο Τζόνι Μακ Φάντεν, υπεύθυνος της παμπ Star Inn in St Just, στο Κόρνουολ, αναφέρει στο CNN σχετικά με την απόφασή του: «Είναι μια πολύ μικρή παμπ, έπρεπε να βρω τρόπους για να προστατέψω το προσωπικό και τον εαυτό μου και λίγο πριν ανοίξουμε στις 4 Ιουλίου, σκέφτηκα αυτό». Η αρχική ιδέα ωστόσο ήταν να βάλει αλυσίδα ή σχοινί για να κρατά τους πελάτες σε απόσταση από την μπάρα ωστόσο, όταν το ξανασκέφτηκε, θεώρησε πολύ πιθανό το να μην συμμορφωθούν οι πελάτες οπότε εφάρμοσε κάτι πιο δραστικό.

Το σύρμα δεν είναι συνήθως ενεργό αλλά ο σκοπός… αγιάζει τα μέσα που λέει και ο σοφός λαός και η προσπάθεια δείχνει να έχει αποτέλεσμα. Σημειώνεται ωστόσο ότι τουλάχιστον τρεις παμπ αναγκάστηκαν να κλείσουν μετά από τεστ πελατών τους τα αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικά.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Πώς μία παμπ «δημιούργησε» 85 νέα κρούσματα κορωνοϊού;

Κορωνοϊος: Κινητή παμπ στο Λονδίνο διανέμει παγωμένη μπίρα στα σπίτια

Παμπ των Μπιτλς αναβαθμίζεται σε μνημείο Α’ κατηγορίας!