Στην Disneyland μπορείς να περπατήσεις δίπλα στις αγαπημένες σου πριγκίπισσες των παραμυθιών, αλλά και να δειπνήσεις πληρώνοντας σαν να είσαι βασιλιάς, με ένα γεύμα να αξίζει $15.000!

Στο αμερικανικό θεματικό πάρκο βρίσκεται το 21 Royal, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει exclusive γαστρονομικές εμπειρίες, σε όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το ανάλογο (αρκετά υψηλό) αντίτιμο, των $15.000.

Ο χώρος, που είναι διακοσμημένος σαν παλάτι ή τουλάχιστον σαν μία πολυτελέστατη κατοικία, βγαλμένη από άλλο αιώνα, μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα, που εκτός από το δείπνο τους μπορούν και να μείνουν στο 21 Royal. Και επειδή μιλάμε για πολύ ιδιαίτερες εμπειρίες, η βραδιά ξεκινάει με signature cocktails και ξενάγηση στους χώρους του 21 Royal, πριν μεταφερθούν στην τραπεζαρία για το δείπνο.

Το μενού είναι σχεδιασμένο από τους σεφ της Disneyland, σε άψογο pairing με κρασί και μπορεί να αλλάζει συχνά, αλλά σχεδόν ποτέ δεν του λείπουν ξεχωριστά υλικά όπως χαβιάρι ή kobe. Η βραδιά ολοκληρώνεται με επιδόρπιο, καφέ και ποτά, που σερβίρονται στη βεράντα, όπου και οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα εκπληκτικό θέαμα με πυροτεχνήματα.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αξίζουν $15.000, πάντως αν έχετε στη διάθεση σας να ξοδέψετε τόσα για ένα δείπνο, περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις από τη βραδιά.

[playbuzz-item wp-pb-id=”502786″ item=”65602490-f6a4-40b5-b7db-68f17ee89afc” info=”false” shares=”false” comments=”false” recommend=”undefined”]