Αν το παραμύθι «η Πεντάμορφη και το Τέρας» ήταν τα αγαπημένα σου όταν ήσουν παιδί, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το νέο μπαρ που άνοιξε το φθινόπωρο.

Ένα τόσο παραμυθένιο μπαρ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού πέρα από το Disney World, στο Ορλάντο της Φλόριντα, εκεί που «ζωντανεύουν» οι αγαπημένοι μας ήρωες των παραμυθιών. Το μπαρ ονομάζεται Enchanted Rose (μαγεμένο τριαντάφυλλο, δηλαδή) και αποτελείται από 4 διαφορετικούς χώρους, όλοι εμπνευσμένοι από το γνωστό παραμύθι.

Με άλλα λόγια, όσοι τυχεροί το επισκεφθούν θα μπορούν να περάσουν από τη βιβλιοθήκη που τόσο αγαπούσε η Πεντάμορφη μέσα στο κάστρο, η οποία είναι διακοσμημένη με κλασικά μπαρόκ σχέδια και θεωρείται ιδανική για να απολαύσει κάποιος ένα ποτήρι κρασί, μέχρι την εμβληματική αίθουσα χορού με τον υπέροχο πολυέλαιο που είναι και το κεντρικό μπαρ. Οι άλλοι δύο χώροι είναι ένα garden room με διακόσμηση που παραπέμπει στο δάσος όπου βρίσκεται το κάστρο στο παραμύθι και ένα εξωτερικό patio που παραπέμπει σε ρομαντική βεράντα.

Ο χώρος αντλεί έμπνευση από την ταινία του 2017 με την Έμμα Γουάτσον στο ρόλο της Πεντάμορφης και στόχος είναι να λειτουργεί κυρίως ως μπαρ, όπου προσφέρονται και κάποια πιάτα για να συνοδεύσουν το ποτό.