Έχεις πάει με το σκάφος σου στο Ντουμπάι και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αναψυκτικά. Μην αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να πατήσεις το πόδι σου στη στεριά για να κάνεις τα ψώνια σου, αφού πλέον εκεί γύρω πλέει και ένα supermarket!

Το ξεχωριστό αυτό σκάφος-κατάστημα ανήκει σε γνωστή διεθνή αλυσίδα supermarket, που αποφάσισε να το ανοίξει προκειμένου να εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες γιοτ και jet ski που δεν θέλουν να βγουν στη στεριά για να αγοράσουν αναλώσιμα.

Σύμφωνα με το Insider, στην γκάμα του περιλαμβάνει περί τα 300 διαφορετικά προϊόντα, όπως λαχανικά, φρούτα, ποτά, προϊόντα περιποίησης καθώς και ζεστά και κρύα φαγητά.

Όσο για τις παραγγελίες, όσοι έχουν jet ski ή μικρά σκάφη που μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα το πλωτό κατάστημα, μπορούν να δώσουν εκεί τις παραγγελίες τους, να πληρώσουν και να παραλάβουν τα πράγματα συσκευασμένα. Οι ιδιοκτήτες μεγάλων σκαφών από την άλλη, μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω τηλεφώνου ή εφαρμογής και να παραδοθούν με delivery εντός 45 λεπτών.