Όσοι αγαπούν τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά βαριούνται το καθάρισμα τους, μπορούν να πανηγυρίσουν, καθώς δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό peeler που θα λύσει το πρόβλημα τους.

orange-peel

Οι εταιρείες δε σταματούν να μας “βομβαρδίζουν” με συσκευές που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μπορούν να δημιουργηθούν, ούτε καν ότι τις χρειαζόμαστε. Μια από αυτές και αυτό το ηλεκτρονικό peeler που καθαρίζει φρούτα και λαχανικά, χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό. Εκτός από το να βάλεις, για παράδειγμα, το πορτοκάλι στην υποδοχή και να πατήσεις το κουμπί.

Για την ακρίβεια, το ηλεκτρονικό peeler έχει μια μικρή βάση με μυτερές ακίδες, όπου στερεώνεις τη βάση του φρούτου ή του λαχανικού, ενώ μια δεύτερη μύτη μπαίνει στην επάνω πλευρά “ακινητοποιώντας”. Όταν το μηχάνημα ξεκινήσει, η βάση περιστρέφεται και παράλληλα ένα peeler κινείται από κάτω προς τα πάνω ξεφλουδίζοντας το πορτοκάλι -αφαιρεί, μάλιστα, και τη λευκή σάρκα του πορτοκαλιού, εκτός από τη φλούδα.

peeler

Επειδή, όμως, τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού peeler από μια εικόνα, δες πως λειτουργεί σε αυτό το βίντεο: