Για όσους λατρεύουν το φαγητό του αεροπλάνου, αλλά αυτή την περίοδο -λόγω των περιορισμένων ταξιδιών υπό το φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού-, το έχουν στερηθεί, μία αεροπορική εταιρεία στην Ταϊλάνδη έχει τη λύση.

Μετά το trend με τους περίεργους τρόπους που εφευρίσκουν εστιατόρια και bars ώστε οι πελάτες τους να τηρούν τις αποστάσεις, βάζοντας στα τραπέζια από λούτρινα αρκουδάκια μέχρι κούκλες βιτρίνας, ένα ακόμη γαστρονομικό trend φαίνεται ότι γνωρίζει μεγάλη άνοδο την εποχή του κορωνοϊού. Αυτό δεν είναι άλλο από το φαγητό του αεροπλάνου, που μέχρι σήμερα έχουμε δει να πηγαίνει στα σπίτια με delivery ή να γίνεται το βασικό μενού ενός εστιατορίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thai Airways (@thaiairways) στις

Η αιτία προφανώς δεν είναι άλλη από τη νοσταλγία κάποιων ανθρώπων για τα ταξίδια, που φέτος πολλοί τα στερήθηκαν υπό το φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Γιατί, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι με τόσα αρνητικά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για το φαγητό που διανέμεται στις πτήσεις, κάποιοι μπορεί και να το λαχταρούν ακόμη.

Στις πιο πρόσφατες αφίξεις που έχουν να κάνουν με φαγητό αεροπλάνου λοιπόν, είναι και το νέο pop-up εστιατόριο που άνοιξε η αεροπορική εταιρεία Thai Airways στα κεντρικά της στην Μπανγκόκ. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν αυθεντικό φαγητό αεροπλάνου, καθισμένοι σε καρέκλες που θυμίζουν καθίσματα αεροπλάνου. Μάλιστα ακόμη και η είσοδος στο εστιατόριο γίνεται μέσω σκάλας αεροπλάνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thai Airways (@thaiairways) στις

Σημειώνεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει αποδεκατίσει τα αεροπορικά ταξίδια, με την Ταϊλάνδη να απαγορεύει τις επιβατικές πτήσεις από τις 4 Απριλίου. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο στόλος της Thai Airways έχει μείνει καθηλωμένος στο έδαφος για μήνες.

Δείτε επίσης:
Τι σνακ να πάρεις στο αεροπλάνο αν δεν προσφέρεται γεύμα στην πτήση

Τέλος τα ζεστά γεύματα στο αεροπλάνο λόγω κορωνοϊού!

Αυτά είναι τα χειρότερα φαγητά που έχουν σερβιριστεί σε αεροπλάνο