Ένας πρώην χώρος φύλαξης αποσκευών σε σταθμό τρένου στο Μάντισον των ΗΠΑ μετατράπηκε σε εστιατόριο θυμίζοντας ταξίδια μιας άλλης εποχής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Harvey House (@harveyhouse)

Συγκεκριμένα, πίσω από έναν παλιό σιδηροδρομικό σταθμό στην πρωτεύουσα της Πολιτείας του Ουισκόνσιν βρίσκεται πλέον το «The Harvey House Restaurant» με έκταση 465 τετραγωνικών μέτρων. Το εστιατόριο έχει ρετρό χαρακτήρα και φέρνει στην κουλτούρα των κλαμπ-εστιατορίων της Μεσοδυτικής Πολιτείας τις δεκαετίες του 1930 και 1940.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Harvey House (@harveyhouse)


Και στους δύο ορόφους του σημερινού εστιατορίου σερβίρεται αμερικανική κουζίνα, ενώ κάθε ένας από αυτούς έχει και το δικό του μπαρ. Επιπλέον χώροι για γευματίσει κάποιος υπάρχουν σε ένα τμήμα που είναι περικλεισμένο από γυαλί, αλλά και σε ένα βαγόνι συρμού της δεκαετίας του 1960 που είναι αραγμένο στις ράγες. Πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του κτιρίου έχουν διατηρηθεί, συμπεριλαμβανομένων των δοκών της οροφής, των παραθύρων και των συρόμενων θυρών του σταθμού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Harvey House (@harveyhouse)

«Ο βασικός στόχος του Home Studios ως προς το The Harvey House ήταν η δημιουργία ενός ζεστού και δελεαστικού εστιατορίου που παντρεύει την οικεία άνεση ενός κλαμπ του Ουισκόνσιν όπου μπορούσε κανείς να γευματίσει με μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης που φέρνει στον νου τη χρυσή εποχή των ταξιδιών με τρένο» είπαν από το στούντιο.

Δείτε επίσης:

Σεβίτσε, το δημοφιλές πιάτο της Λατινικής Αμερικής

Στην Αμερική τον φραπέ τους τον πίνουν πολύχρωμο

ΗΠΑ: Κρατούμενος σαρώνει στο Tik Tok με μεξικάνικα πιάτα