Στην Ελλάδα αγχωνόμαστε για το αν το ATM θα έχει να μας δώσει μετρητά, ενώ στην Αμερική τα ATM είναι ένα κι ένα για τις λιγούρες!

cupcakes_atm

Μετά λοιπόν τα ΑΤΜ για χαβιάρι και εκείνα που βγάζουν burritos, σειρά έχουν και τα μηχανήματα για τους γλυκατζήδες, από όπου μπορεί κάποιος να κάνει ανά πάσα στιγμή ανάληψη σε cupcakes.

cupcakes

O φούρνος Sprinkles που ξεκίνησε από το Beverly Hills ως το πρώτο αρτοποιείο αποκλειστικά για cupcakes και έχει κατακτήσει πολλές αμερικανικές πολιτείες με τα γλυκά του, ξεκίνησε πριν περίπου 3 χρόνια και τα περίφημα cupcake ATM, που προσφέρουν όλο το 24ωρο φρέσκα κεκάκια με κρέμα. Μάλιστα, για να μην ξεμένουν ποτέ τα μηχανήματα τα ανεφοδιάζουν όλη τη μέρα με νέες, φρεσκοψημένες παρτίδες από τα εργαστήρια τους.

sprinkles

Όσο για τη διαδικασία, απλά επιλέγεις γεύση από τις διαθέσιμες επιλογές του μηχανήματος (έχουν από κλασική βανίλια και σοκολάτα μέχρι πιο special cupcakes όπως κανέλας και red velvet, αλλά και gluten free), στη συνέχεια πληρώνεις, με κάρτα φυσικά γιατί όπως είπαμε είναι ΑΤΜ και τέλος, το κεκάκι σου βγαίνει από την ειδική υποδοχή μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι. Πες αλήθεια, δεν ζηλεύεις που δεν έχουμε και στην Ελλάδα τέτοια ΑΤΜ;

Δες σε βίντεο πώς λειτουργεί το cupcake ATM: