Απ’ ό, τι φαίνεται όλα τα μυθικά πλάσματα που διαβάζαμε στα παραμύθια όταν ήμασταν παιδιά, όχι μόνο υπάρχουν αλλά είναι και… πεντανόστιμα! Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η βρετανική εταιρεία, Firebox.

unicorn

Ενώ δεν θα θέλαμε με τίποτα να πληγώσουμε τόσο μια πανέμορφη γοργόνα ή ένα χαριτωμένο μονόκερο, ώστε να αρχίσουν να κλαίνε, δεν μπορούμε να κρύψουμε πως τα ποτά της εταιρείας μάς τράβηξαν το ενδιαφέρον. Το “Unicorn tears” είναι ένα τζιν που η Firebox υποστηρίζει πως κατασκευάζει σε μια μυστική τοποθεσία, χρησιμοποιώντας μονόκερους ελευθέρας βοσκής. Προκείμενου τα δάκρυά τους να έχουν υπέροχη γεύση και λαμπερή όψη, τούς ταΐζουν εσπεριδοειδή, μούρα, γλυκόριζα και κόλιανδρο. Το “Phoenix tears” αποτελείται από τα δάκρυα πανέμορφων μυθικών πτηνών, Φοινίκων, ρούμι από την Καραϊβική και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας έχει άρωμα καστανής ζάχαρης, αποξηραμένων φρούτων, κανέλας και τζίντζερ. Το τελευταίο προϊόν που λάνσαρε η εταιρεία ακούει στο όνομα “Mermaid tears” και περιέχει French Grain Vodka και… λαμπερά δάκρυα γοργόνας!

phoenix-tears

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι “Πόσο αληθινές μπορεί να είναι αυτές οι περιγραφές;”. Δεν σου κρύβουμε ότι κι εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε!