Εάν περνάς περισσότερο χρόνο στο Internet από όσο -ίσως- θα έπρεπε, τότε σίγουρα ξέρεις όλα εκείνα τα posts που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έγιναν viral φέτος. Εμείς συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα #fails της χρονιάς και σάς τα παρουσιάζουμε για να κάνουμε την πιο αστεία αναδρομή στο παρελθόν.

1. Αυτή η… ιδιαίτερη τούρτα
«Ο γιος μου τρελαίνεται για οτιδήποτε έχει χρυσό και κρύσταλλα αυτή τη στιγμή, οπότε αποφάσισα να του φτιάξω μια ανάλογη τούρτα για τα έκτα γενέθλιά του… Μόνο όταν την τελείωσα κατάλαβα πως στην ουσία του έφτιαξα ένα αστραφτερό αιδοίο», έγραψε η άτυχη μητέρα που μάς χάρισε στιγμές τρελού γέλιου στα γραφεία μας.

https://www.instagram.com/p/BqP9A8MleeV/?utm_source=ig_embed

2. Η αηδιαστική έκπληξη στα γενέθλια της Ντριμ Καρντάσιαν
Η θεία Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να βγάλει βίντεο τον μπουφέ με όλα τα γλυκά που σερβιρίστηκαν στα γενέθλια της μικρούλας Ντριμ και όλα έδειχναν μαγικά… μέχρι που δίπλα από την τούρτα έκανε την εμφάνισή της μια κατσαρίδα!!

3. Βρες τις διαφορές
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Πίππα Μίντλετον έδειχνε πολύ κομψή στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν τον περασμένο Μάιο. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι ο σχεδιαστής του φορέματό της είχε εμπνευστή από τη συσκευασία του γνωστού iced tea Arizona.

4. O πρίγκιπας Χάρι πιάστηκε στα πράσα να κλέβει
Αυτή η στιγμή είναι περισσότερο χαριτωμένη, παρά fail, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Ο Δούκας του Σάσεξ ή πεινούσε πολύ ή του άρεσε απίστευτα το φαγητό της γυναίκας του στην παρουσίαση του βιβλίου της, καθώς αν και είχε σερβιριστεί, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και «έκλεψε» λίγο παραπάνω. Ο φακός, του ο δημοσιογράφου του ITV, Κρις Σιπ, τον εντόπισε να περπατά δήθεν αμέριμνος με μερικά σαμόσα, τυλιγμένα σε πετσέτα, πίσω από την πλάτη του. Κατευθυνόταν προς το πλήθος για να μιλήσει με μερικές γυναίκες της κοινότητας, όταν είδε την κάμερα και χαμογέλασε πονηρά σαν παιδί που είχε κάνει ζαβολιά.

5. #SlamminSalmon Challenge
Κι όμως έγινε και αυτό φέτος! Το βίντεο μιας γυναίκας να πίνει μπίρα από το στόμα ενός τεράστιου ψαριού ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένα νέο challenge στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

6. Ποτάμι… σοκολάτας πλημμύρισε δρόμο στη Γερμανία!
Την πιο γλυκιά και σίγουρα αναπάντεχη έκπληξη περίμενε όσους ήθελαν να διασχίσουν ένα δρόμο στην πόλη Βερλ της δυτικής Γερμανίας, που πλημμύρισε από σοκολάτα! Αιτία για το ασυνήθιστο αυτό γεγονός ήταν η υπερχείλιση μία δεξαμενής του εργοστασίου σοκολάτας DreiMeister που βρίσκεται στην πόλη, με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει από ένα πηχτό «ποτάμι» σοκολάτας.

7. Η χειρότερη vegan πίτσα του κόσμου
Μία 26χρονη στην Αγγλία σερβιρίστηκε τη χειρότερη vegan πίτσα που έχουμε δει ποτέ, εκπλήσσοντας μας τόσο με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο στο Facebook της, όσο και με την αντίδραση της. Για την ακρίβεια, της σέρβιραν την ψημένη βάση της πίτσας με σάλτσα ντομάτας από πάνω και ως topping μερικές ροδέλες ωμών κρεμμυδιών και τίποτα άλλο! Το καλύτερο; Την χρέωσαν £9 για αυτή την υποτιθέμενη πίτσα!

8. Μητέρα σέρβιρε τα πιο shocking ζυμαρικά στα παιδιά της
«Αγόρασα τα μακαρόνια, τα μαγείρεψα για τα κορίτσια για μεσημεριανό σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή της η άτυχη μητέρα που έγινε viral στο Facebook. «Νόμιζα ότι έδειχναν περίεργα, ξανακοίταξα τη σακούλα και είναι μακαρόνια σε σχήμα πέους. Πώς δεν το κατάλαβα, ακόμα και όταν τα μαγείρευα;! Η 3χρονη και η 7 μηνών κόρες μου μόλις έκατσαν και τρώνε ένα μπολ με πέη για μεσημεριανό».