Το διαδίκτυο έχει τη μαγική ικανότητα να σε κάνει να θέλεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα αποζητούσες, όπως για παράδειγμα 3D σχέδια στο αφρόγαλα του καφέ σου! Αν είσαι και εσύ σαν εμάς και βομβαρδίζεις καθημερινά τους φίλους σου στα social media με φωτογραφίες του καφέ σου, ετοίμασε βαλίτσες γιατί είμαστε σίγουροι πως θα θελήσεις να…πεταχτείς μέχρι το Hong Kong, μόλις σου πούμε πως εκεί υπάρχει ένα τέτοιο μαγαζί, που μπορεί να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα.

leos2

leos5

Στο Leo’s Espresso Bar θα βρεις απίστευτα 3D σχέδια στον καφέ σου, που θα κάνουν τις καρδούλες που σου φτιάχνουν στην καφετέρια της γειτονιάς σου να φαντάζουν άκρως απλοϊκές και βαρετές. Στη συγκεκριμένη καφετέρια θα βρεις πάνω στον καφέ σου γουρουνάκια να παίρνουν τον μεσημεριανό τους ύπνο και γατάκια ή βατραχάκια να κολυμπάνε. Πολύ πιθανό μάλιστα να συναντήσεις και πολλές…γνωστές φυσιογνωμίες, όπως την Hello Kitty, τον Πίκατσου, τον Γουίνι και τους εξωγήινους από το Toy Story. Όχι μόνο θεωρούνται από τους πιο χαριτωμένους και ευφάνταστους καφέδες που θα βρεις εκεί έξω, αλλά είναι ίσως και από τα λίγα έγχρωμα σχέδια σε αφρόγαλα που κυκλοφορούν, καθώς οι barista χρησιμοποιούν ειδικές βαφές για να τα χρωματίσουν και να τα κάνουν πιο λεπτομερή.

leos3

leos6

Μας γεννιούνται βέβαια τώρα δύο απορίες: Ποιος μπορεί να είναι τόσο άκαρδος για να πιει τον συγκεκριμένο καφέ και να χαλάσει ένα τέτοιο έργο τέχνης και πόση ώρα μπορεί να αφιερώσει ο barista στη δημιουργία του κάθε σχεδίου, προτού ο καφές μας έρθει κρύος;