Αν κάτι αγαπούν οι foodies περισσότερο από τα νόστιμα πιάτα, είναι τα “λαχταριστά” αξεσουάρ με αναφορές σε φαγητά και γλυκά που τους δίνουν ξεχωριστό στυλ. Πάρε για παράδειγμα τα t-shirts της σειράς “Here! Sod”.

heresod_beef

Εσύ τι θα φόραγες; Ένα λάχανο, μια μπαγκέτα, ένα κομμάτι βοδινό ή ένα δροσιστικό ποτήρι νερό; Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται για τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένα τα συγκεκριμένα μπλουζάκια, αλλά για τις τροφές στις οποίες παραπέμπουν.

heresod

Συγκεκριμένα, η ταϊλανδέζικη εταιρεία Prompt Design που ειδικεύεται στο σχεδιασμό συσκευασιών προϊόντων δημιούργησε και μια νόστιμη σειρά ρούχων, την “Here! Sod”, η οποία περιλαμβάνει ξεχωριστά t-shirts με στάμπες γνωστών τροφών. Κινέζικο λάχανο, μπαγκέτα, ωμό βοδινό κρέας και νερό αφήνουν τα ράφια του super market και φιγουράρουν υπερήφανα πάνω σε λευκά μπλουζάκια.

heresod_bread

Το concept, όμως, δε σταματάει εκεί. Η Prompt Design σαν βραβευμένη εταιρεία στο σχεδιασμό συσκευασιών δεν περιορίστηκε στη δημιουργία μόνο των t-shirts, αλλά τους έδωσε και ταιριαστές συσκευασίες, ώστε να θυμίζουν απόλυτα τα προϊόντα όπως θα τα αγόραζες από το super market. Η μπαγκέτα μπαίνει σε χάρτινο σακουλάκι ψωμιού, το κρέας στο κλασικό δισκάκι, το νερό σε πλαστικό ποτήρι και το λάχανο σε διάφανη συσκευασία. Πολύ προσεγμένο, έτσι;

info
www.prompt-design.com