Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που καταλαβαίνουμε πόσο πολύ μεγάλη επιρροή έχουν τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην εποχή μας. Επίτρεψέ μας να σού εξηγήσουμε…

#Braspberry…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο που έκανε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ τον περασμένο Δεκέμβριο στο Instagram, όταν παρατήρησε ότι τα μύρτιλλα χωρούν ιδανικά μέσα στα σμέουρα. Ο ίδιος τότε πήρε την πρωτοβουλία να ονομάσει την «ανακάλυψή» του braspberry (blueberry + raspberry).

Fast forward μερικούς μήνες μετά, η εταιρία Bai γύρισε ένα διαφημιστικό σποτάκι για τους αντιοξειδωτικούς της χυμούς, στο οποίο ο διάσημος τραγουδιστής μιλά σε ένα υποτιθέμενο δελτίο ειδήσεων για το braspberry.

Και η παράνοια δεν τελειώνει εδώ. Μόλις πριν λίγες μέρες, η εταιρία Driscoll’s, ο μεγαλύτερος διανομέας μούρων στην Αμερική, ανακοίνωσε ότι τα braspberries θα διατεθούν σύντομα στην αγορά. Προς το παρόν, θα κυκλοφορήσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και κυρίως για προωθητικούς λόγους, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής μάρκετινγκ, Frances Dillard, καθώς τα σμέουρα γεμίζονται με το χέρι και δεν έχει βρεθεί ακόμα ένας πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος.