Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν αν τρώγατε μια πιατέλα με nachos που έχουν 15.434 θερμίδες; Μάλλον όχι και είναι εντελώς λογικό, ωστόσο, το σκέφτηκε ένα εστιατόριο στην Αγγλία και το έκανε πράξη. Έτσι, λοιπόν, το thesmokepitnc προσφέρει το μεγαλύτερο και μάλλον το καλύτερο Nacho Challenge, που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, το εστιατόριο προσφέρει ένα κιλό τσιπς τορτίγιας, 3 κιλά μοσχαρίσιου κρέατος,1 κιλό τσένταρ και 500 γραμμάρια κρέμας γάλακτος, σάλτσας και γουακαμόλε, που πρέπει να φαγωθούν σε διάστημα μίας ώρας! Όποιος το καταφέρει αυτό ο λογαριασμός του θα είναι κερασμένος. Απ΄οσο ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν τα χει καταφέρει κανείς…

Ακόμη και όσοι έμειναν νηστικοί για πολλές ώρες πριν έφυγαν ηττημένοι. Η κοπέλα της φωτογραφίας, η Λούσι αναφέρει: «Ήξερα ότι ήταν τεράστιο το πιάτο, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν έτσι. Μετά από 35 λεπτά έπρεπε να σταματήσω επειδή είχα σκάσει και δε μπορούσα πλέον να συνεχίσω… Δεν ήθελα ούτε καν να κοιτάξω το πιάτο από τη στιγμή που τελείωσα και μόνο η σκέψη του φαγητού με ανακάτευε. Θα συμβούλευα όποιον σκέφτεται να το δοκιμάσει να μην φάει για τρεις εβδομάδες πριν, έτσι, ώστε να είστε αρκετά πεινασμένος για να καθαρίσει το πιάτο!».

Εμάς πάλι το Nacho Challenge μας έφερε στο νου μερικές νόστιμες συνταγές για υγιεινά σπιτικά τσιπς, που θα συνοδεύσουν τις ταινίες μας. Δείτε:

Τσιπς γλυκοπατάτας

#olivetips: Φτιάχνουμε λαχταριστά τσιπς τορτίγιας