Η νέα μόδα μάς καλεί να ξοδέψουμε το κατιτίς παραπάνω για το γλυκό και όχι για το νυφικό του γάμου μας. Μπορεί η Κάρι Μπράντσο στο γάμο της να φόρεσε Vera Wang, εμείς όμως θα την…φάμε, καθώς η σχεδιάστρια προ ημερών λάνσαρε τη νέα της συνεργασία με το πασίγνωστο γαλλικό ζαχαροπλαστείο Ladurée.

vw-macaroon-cake-on-base-1515688914

H σειρά περιλαμβάνει μακαρόν με καρύδα, τούρτα με μάνγκο και καρύδα και ένα κέικ από μακαρόν, δηλαδή ένα γλυκό που συνδυάζει τα δύο παραπάνω. «Η καρύδα είναι μία από τις αγαπημένες μου γεύσεις στα πάντα. Πάντα έχει γεύση ντελικάτη, αλλά και περίπλοκη, ακόμα και όταν αναμιγνύεται με άλλες γεύσεις ή αρώματα», είπε η Vera Wang σε συνέντευξή της. «Ήταν παράδεισος με την πρώτη μπουκιά για εμένα».

vw-cake-sugar-flowers-white-ribbon-1515688915

Όπως κάθε ζαχαροπλάστης γνωρίζει όμως, η εμφάνιση ενός επιδορπίου είναι εξίσου σημαντική με τη γεύση. Η Wang υποστηρίζει ότι αντιμετώπισε το γλυκό σαν φόρεμα, «μόνο που αυτή τη φορά, ασχολήθηκα με γεύσεις και υφές, αντί για υφάσματα και τελειώματα». Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Οι τούρτες είναι διακοσμημένες με ζαχαρένια λουλούδια και περίτεχνους φιόγκους, ενώ ο κάθε όροφος έχει ιδιαίτερα σχέδια που θυμίζουν βολάν, ίδια ακριβώς με εκείνα που κοσμούν τα νυφικά φορέματα της σχεδιάστριας.

vw-mini-cake-version-1515688914

Εάν είσαι λάτρης των γλυκών ή μέλλουσα νύφη, ελπίζουμε ήδη να πληκτρολογείς την ιστοσελίδα στον browser σου, γιατί τα μακαρόν είναι limited edition, ενώ οι τούρτες θα είναι διαθέσιμες για όλο το 2018 ύστερα από ειδική παραγγελία. Η τιμή για τις γαμήλιες τούρτες κυμαίνεται στα 20$ για κάθε ατομικό κεκάκι, ή 20$ το άτομο για τις κανονικές τούρτες με minimum τα 40 άτομα.

info
https://www.laduree.com/