Θυμάστε το σκωτσέζικο haggis ή αλλιώς αρνίσιο στομάχι γεμιστό με ψιλοκομμένα εντόσθια, βρώμη και μπαχαρικά, που σας είχαμε συστήσει στα 8 πιο παράξενα φαγητά του κόσμου; Μόλις ανακαλύψαμε ότι κυκλοφορεί και σε παγωτό!!

Ναι, σωστά διαβάσατε, υπάρχει παγωτατζίδικο στη Σκωτία, εκεί που το haggis θεωρείται εθνική σπεσιαλιτέ, που αποφάσισε να κυκλοφορήσει και ένα παγωτό με πολλά κομματάκια haggis.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mackies19.2 (@mackies19.2) στις

Το κατάστημα «Mackie’s 19.2» στο Αμπερντίν, που είναι διάσημο για τις ασυνήθιστες γεύσεις του, είναι ο δημιουργός του ιδιαίτερου αυτού παγωτού που εκτός από ψιλοκομμένα αρνίσια εντόσθια περιλαμβάνει και μαρμελάδα -λες και δεν ήταν ήδη αρκετά παράξενος ο συνδυασμός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mackies19.2 (@mackies19.2) στις

Για την ιστορία, το Mackie’s είναι ένα από τα πιο γνωστά brand της Σκωτίας, με ιστορία από το 1912, που είναι διάσημο για τα παγωτά του τα οποία φτιάχνονται με γάλα από αγελάδες της ιδιόκτητης φάρμας τους. Το παγωτό με haggis δεν είναι η μοναδική παράξενη δημιουργία τους, μιας και η τεράστια ποικιλία που θέλουν να διατηρήσουν τους επιτρέπει να «καινοτομούν» συχνά, με μία ακόμη ασυνήθιστη γεύση τους να είναι και το παγωτό με λαχανάκια Βρυξελλών.