Η χριστουγεννιάτικη ταινία όπου πρωταγωνιστούν η Κάμερον Ντίαζ και η Κέιτ Γουίνσλετ, ενέμπνευσε μια θαυμάστριά της να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο γιορτινό project με θέμα το πανέμορφο σπίτι στη βρετανική επαρχία.

Η Νάταλι Σαλέρνο πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα ετοιμάζοντας το πλάνο με τα αρχιτεκτονικά σχέδια του σπιτιού που έφτιαξε από gingerbread και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μοιάζει με γιορτινή μακέτα του διάσημου σπιτιού στο Σάρεϊ. Δείτε το video ΕΔΩ

Το σπίτι αποτελείται από 50 κομμάτια που η Σαλέρνο διακόσμησε με γλάσο, 2 καμινάδες, δύο πόρτες, στέγη από αμύγδαλα και φωτάκια με μπαταρία στο εσωτερικό για να δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστικό. Στο video που η Σαλέρμο δημοσίευσε στο TikTok, αναφέρει ότι η διαδικασία κατασκευής του διήρκεσε 1 εβδομάδα και ότι το πιο δύσκολο ήταν το σχεδιαστικό κομμάτι που χρειάστηκε επίσης μία εβδομάδα για να ολοκληρωθεί. Το video συγκέντρωσε περισσότερες από 117.000 προβολές, κάτι που εξέπληξε την Σαλέρνο, που είναι νέα χρήστης του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αν έχετε όρεξη και σας αρέσει η ιδέα να δοκιμάσετε να το φτιάξετε κι εσείς, δείτε τα σχέδια του σπιτιού ΕΔΩ 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακοί κινηματογραφικοί ήρωες από gingerbread

Το μεγαλύτερο χωριό του κόσμου από gingerbread

Ανακαλύψαμε τα πιο αποτυχημένα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότα!