Μία πολυτελή γευστική εμπειρία προσφέρει το φετινό Πάσχα στους πελάτες του το ξενοδοχείο Ritz στο Λονδίνο, με τον executive chef John Williams να ετοιμάζει ξεχωριστά Fabergé αβγά, απολύτως βρώσιμα.

Το γνωστό ξενοδοχείο καλεί τους πελάτες του να γιορτάσουν το Πάσχα με στυλ, απολαμβάνοντας το σπέσιαλ lunch menu 3 πιάτων Fabergé, το οποίο υπογράφουν από κοινού ο John Williams και η Sarah Fabergé, δισέγγονη του Peter Carl Fabergé. Στο μενού περιλαμβάνεται ένα ιδιαίτερο πιάτο που φέρει τον τίτλο «Αβγό Fabergé», το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Μωσαϊκό Αβγό του 1914, ένα από τα πιο εμβληματικά αβγά του ρωσικού οίκου κοσμημάτων.

Χρησιμοποιώντας το τσόφλι αβγού ως καλούπι, το ντελικάτο αυτό πιάτο φτιάχνεται με υψηλού επιπέδου τεχνικές και περιλαμβάνει μους αστακού διακοσμημένη με «πολύτιμους λίθους» από μελιτζάνα, κολοκύθι και καρότο, με το «αβγό» να σερβίρεται πάνω σε ένα στρώμα από χαβιάρι.

Το σπέσιαλ πασχαλινό μενού σερβίρεται στο Ritz από τις 15 έως τις 22 Απριλίου και περίπου 340€ το άτομο, ενώ οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.