H ζωή είναι γεμάτη απογοητεύσεις. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως ότι μερικές από αυτές θα προέρχονταν από τα…λαχανικά μας! Κι όμως το Twitter πρόσφατα τα έβαλε με τα οπωροκηπευτικά και δεκάδες χρήστες βάλθηκαν να κατηγορούν εκείνα που είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Imani Gandy αναρωτήθηκε στη διάσημη πλατφόρμα: «Υπάρχει λαχανικό που να είναι μεγαλύτερος ψεύτης από το σπανάκι;». Στο επόμενο tweet της ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα «Αυτό είναι 200γρ. ΨΕΥΤΗ!», σχολιάζοντας πόσο πολύ συρρικνώνεται όταν μαγειρευτεί.

Αμέσως δεκάδες χρήστες άρχισαν να εκφράζουν τα δικά τους παράπονα απέναντι στα λαχανικά συγκεντρώνοντας εκατοντάδες καρδούλες. «Μάρούλι: Νερό που φορά τραγανή περούκα», γράφει ένας, ενώ ένας άλλος προσθέτει εμπνεόμενος από την ανάρτηση αυτή: «Σέλινο: Νερό, προσεκτικά οργανωμένο σε γραμμές». «Η λαχανίδα προσπαθεί να προσποιηθεί ότι δεν είναι απλά πράσινο χαρτί γκοφρέ», γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος τα βάζει με τη παστινάκη: «Είναι το σατανικό καρότο», σχολιάζει. Το αγαπημένο μας είναι βέβαια με διαφορά αυτό για τα σπαράγγια: «Έχουν τη γεύση της πίκρας και της απογοήτευσης. Είναι οι μεσήλικες των λαχανικών».

Ποιος να το φανταζόνταν ότι θα υπήρχαν τόσοι ισχυρογνώμονες απέναντι στα λαχανικά!