Οι νυν και οι μέλλουσες μανούλες σίγουρα έχουν ακούσει ότι υπάρχουν τροφές που μπορούν να προκαλέσουν τον τοκετό, όπως για παράδειγμα τα πικάντικα. Στις ΗΠΑ πάλι, μία πίτσα έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο “παρακινητής”, καθώς έγκυες έχουν δηλώσει ότι τις έπιασαν οι πόνοι της γέννας αφού την είχαν καταναλώσει.

buffalo pizza

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την “Buffalo Wing Pizza”, που σερβίρεται στο “Hawthorne’s New York Pizza & Bar” στη Βόρεια Καρολίνα και την οποία όπως φαίνεται προτιμούν πολλές έγκυες οι οποίες βρίσκονται στις μέρες τους και θέλουν να επιταχύνουν τον τοκετό!

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Michael Adams, που προφανώς απολαμβάνει τη φήμη που έχει αποκτήσει η πίτσα του, δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Charlotte Five ότι το βρίσκει καταπληκτικό! “Όταν οι πρώτοι πελάτες πόσταραν στα social media ότι η Buffalo Wing Pizza προκάλεσε τοκετό, πολλές ήταν οι έγκυες που έσπευσαν να δηλώσουν ότι τους συνέβη το ίδιο πράγμα”, ενώ αστειευόμενος είπε ότι και η σύζυγος του θα ευχόταν να το είχε ανακαλύψει όταν ήταν έγκυος. Μάλιστα, ανέφερε ότι η τελευταία έγκυος που επισκέφθηκε το εστιατόριο και παρήγγειλε τη συγκεκριμένη πίτσα, γέννησε μόλις 4 ώρες μετά!

pizza bar

Και μπορεί αυτοί οι εναλλακτικοί τρόποι πρόκλησης τοκετού, όπως η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών να μην έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι αποτελεσματικοί, ωστόσο από την πιτσαρία σκέφτονται όντως να μετονομάσουν την πίτσα τους σε “Παρακινητή”.

Δείτε επίσης:
Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε στην εγκυμοσύνη