Έχετε σκεφτεί πώς θα ήταν να απολαμβάνετε ανέμελοι εκλεπτυσμένες γεύσεις και να πίνετε τη σαμπάνια σας 50 μέτρα πάνω από το έδαφος; Σε κάποιο όνειρο ίσως… Εμείς όμως μιλάμε για πραγματικότητα.

Η ιδέα του Dinner In The Sky, ελληνιστί «γεύμα στον ουρανό» είναι μια πρωτότυπη «εκδήλωση» που πραγματοποιείται σε 45 χώρες προγραμματισμένα και απευθύνεται στους… τολμηρούς που θέλουν  να δώσουν «ουράνια» ατμόσφαιρα σε ένα γεύμα, μια φιλική ή και μια επαγγελματική συνάντηση.

Είναι απόλυτα ασφαλές, αφού και τα 22 άτομα που βρίσκονται στο «αιωρούμενο» τραπέζι είναι καλά δεμένα στις θέσεις τους και το έμπειρο προσωπικό των 3 μόλις ατόμων αναλαμβάνει την… αέρινη γαστρονομική τους περιήγηση. Διεθνώς αναγνωρισμένοι σεφ επιμελούνται τα μενού που σερβίρονται σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο τραπέζι ενώ τα περιθώρια παραμονής στον… αέρα κυμαίνονται από 20 έως και 80 λεπτά ανάλογα με το -διόλου οικονομικό- «πακέτο» που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι. Αν είστε πάντως από αυτούς που πατούν γερά στη γη, απ’ όποια πλευρά και αν το δείτε, μην το επιχειρήσετε!

www.dinnerinthesky.ee

280062-dinner-in-the-sky